Maistra d.d. - Osnovne informacije o kompaniji

Maistra d.d. vodeća je hotelijerska kompanija u Hrvatskoj i dio je koncerna Adris Grupe.

 • Vizija

  Biti vodeća hotelijerska tvrtka i sinonim za toplinu mediteranskog gostoprimstva.
 • Misija

  Razvijati nove i drugačije sadržaje te visoko personaliziranu uslugu, čime svakom gostu pružamo jedinstven doživljaj i ulagati u stalno napredovanje djelatnika kako bismo postali prvi izbor kako gostiju tako i djelatnika.
 • Vrijednosti

  U poslovanju se vodimo vrijednostima koje oslikavaju našu misiju i viziju te čine Maistru prepoznatljivom i drugačijom od konkurencije.


 • Pripadnost

 • Dio smo tima u kojem dijelimo iste vrijednosti

  Dio smo tima koji se vodi istim vrijednostima i ciljevima. Međusobno povjerenje i poštivanje među kolegama postoji bez obzira na kojoj se razini pojedinac nalazi. Gajimo kulturu zajedništva kroz uvažavanje tuđeg mišljenja, pružanje međusobne potpore, suradnju i timski rad. Jasna, transparentna, iskrena i otvorena komunikacija pomaže nam da se uskladimo i lakše odgovorimo na svakodnevne izazove. Svi smo posvećeni poslu, odvažni i ustrajni u ulaganju napora i energije u ostvarivanju naših ciljeva jer vjerujemo u viziju i misiju Maistre.


 • Izvrsnost

 • U svemu što radimo nastojimo biti prvi, drugačiji i bolji

  Dio smo tima koji se vodi istim vrijednostima i ciljevima. Uvijek nastojimo biti prvi, bolji i drugačiji. Lider smo u industriji jer kreiramo nove trendove i stalno podižemo kvalitetu usluge kako bismo nadmašili i najviša očekivanja. Imamo hrabrosti za promjene, inovativni smo i kreativni, usmjereni na pronalazak optimalnih rješenja i stalno poboljšavanje. Težimo punom ostvarivanju naših potencijala i natprosječnosti u svemu što radimo. Stvaramo okruženje koje je poticajno i nadahnjuje djelatnike prema ostvarivanju stalnog napretka.


 • Profesionalnost

 • Mi smo stručni, odgovorni i etični u svom radu

  Dio smo tima koji se vodi istim vrijednostima i ciljevima. Stručna znanja koja imamo i njihova primjena temelj su na kojem gradimo posao. Ova znanja redovito usavršavamo i međusobno dijelimo kako bismo stalno podizali razinu kvalitete usluge. Poštujemo najviše etičke standarde i ponašamo se odgovorno i dosljedno u svom radu kao i u svim odnosima u kojima sudjelujemo.


 • Osmijeh

 • Stvaramo iskustva koja će izmamiti osmijeh na svakom licu

  Dio smo tima koji se vodi istim vrijednostima i ciljevima. Svakom gostu iskazujemo gostoljubivost i pristupamo mu kao osobi kako bismo prepoznali njegove potrebe, ostvarili njegove želje i nadmašili njegova očekivanja. Ljubaznost, prisnost , susretljivost, srdačnost i fleksibilnost u odnosima rezultiraju osjećajem doma u kojem se gost može osjećati ugodno. Stvaramo ozračje u kojem vladaju pozitivnost i dobro raspoloženje što rezultira osmijesima kako na licu gosta tako i na licu djelatnika. Kako znamo da smo na dobrom putu? Potražimo osmijehe.

Maistra Collection Hoteli

Pridružite nam se i postanite dio najuzbudljivijeg projekta u hotelijerstvu 5* s visoko personaliziranom uslugom!

Prijavite se
Halls & Facilities

Natječaji

Pretražite sve trenutno otvorene natječaje ili ispunite otvorenu molbu!

Svi natječaji