Natječaji Otvorena molba O nama Pogodnosti za zaposlenike

Maistra Hospitality Group

Cjelogodišnji posao


Biti zaposlenik Maistra Hospitality Group donosi brojne pogodnosti!

Maistra Hospitality Group

Od posla do karijere!


Biti zaposlenik Maistra Hospitality Group donosi brojne pogodnosti!

Što nudimo?

Cilj nam je postići zadovoljstvo zaposlenika kroz mogućnost dodatnog učenja i usavršavanja te napredovanja na poslu uz ostvarenje mnogih pogodnosti:

 • osigurani topli obroci
 • osiguran smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada
 • plaćen putni trošak za dolazak i odlazak s posla
 • regres za godišnji odmor
 • božićnica
 • dar djetetu
 • jubilarna nagrada
 • mogućnost rada tijekom cijele godine
 • mogućnost ulaska u mjeru Stalni sezonac
 • popusti na usluge hrane i pića u objektima Maistra Hospitality Group
 • popusti na prodajnim mjestima kod naših partnera

Dodatne pogodnosti

 • Mjesečne stimulacije
 • Konkurentna plaća u turizmu
 • Osiguran i plaćen smještaj i topli obroci
show more

Profesionalni i osobni razvoj u kompaniji

U našoj kompaniji izrazito smo orijentirani na timski i interdisciplinarni rad, cijeni se kooperativnost, spremnost na promjene i posvećenost brzorastućoj kompaniji. Način poslovanja pruža brojne mogućnosti svima onima koji su proaktivni, orijentirani na rezultat, prihvaćaju izazov i preuzimaju odgovornost.

Težimo usavršavanju svojih zaposlenika na svim razinama neovisno radi li se o zaposlenicima unutar objekata ili korporativnih službi. Zaposlenici to rado prihvaćaju, shvaćajući kako posao zahtijeva konstantan rast kvalitete usluge na kojem se između ostalog i radi.

Nove zaposlenike u sklopu uvođenja u posao upoznajemo s poviješću organizacije, pripadajućim objektima te misijom, vizijom i vrijednostima koje njegujemo kroz rad u interaktivnoj radionici MAIntro te im na taj način olakšavamo početak rada u našoj kompaniji. Kontinuirano omogućujemo svojim zaposlenicima uvježbavanje i unaprjeđivanje komunikacijskih vještina koje svakodnevno koriste s gostima kroz interaktivne radionice Komunikacijske MAIstorije dok se za motivaciju i komunikaciju voditelja prema zaposlenicima brinemo kroz edukaciju Razvojne MAIstorije i Motivacijske MAIstorije.

Kako bismo razvili potencijale svojih zaposlenika zainteresiranih za podučavanje stručnih vještina i znanja, pokrenuli smo program Trening za trenere u kojem ohrabrujemo i podučavamo zaposlenike da postanu odjelni treneri i ambasadori znanja u svojem odjelu. Za naše sezonske zaposlenike pokrenuli smo online edukacije u periodu između dvije sezone, iz raznih područja, pod nazivom MAIposada simbolično ističući važnost dobre posade u koju kapetan ima povjerenja i u najnemirnijim vremenima da će izvrsno obaviti posao na zadovoljstvo gosta i same posade!

Za one koji žele razvijati svoju karijeru u smjeru menadžmenta u hotelskim operacijama kao i korporativnim službama, nudimo program pripravništva MAIStart u koji se mogu prijaviti i naši zaposlenici, ali i budući Maistrini zaposlenici koji će kroz ovaj program dublje upoznati funkcioniranje svih odjela u objektu te u korporativnim službama, razvijajući svoje organizacijske vještine i znanja te stvarajući odnose s kolegama sa kojima će surađivati.

Kontinuirano pratimo talente i potencijale zaposlenika te ih kroz Razvojne centre usavršavamo kako bismo im omogućili brže napredovanje u karijeri usmjeravajući ih na jačanje znanja i vještina u pravom smjeru koji će ih dovesti do uspjeha.

Poslovna akademija je program upravljanja talentima kojim obogaćujemo svoje zaposlenike s ambicijom da se dalje razvijaju u stručnom i hijerarhijskom pogledu razvijajući komunikacijske, menadžerske i liderske vještine. MAI Leadership Journey je program kojim razvijamo i usavršavamo menadžerske vještine naših voditelja, rukovoditelja i direktora u operacijama i korporativnim službama.

Organizacijom stručnih edukacija i angažiranjem vrhunskih predavača potičemo izvrsnost u kvaliteti usluge kroz različite programe: sommelierski tečajevi, edukacije za barmene, bariste, Good Food Academy, F&B Bootcamp, F&B Management, F&B Service monitoring and coaching, programi razvoja animatorskih vještina.

Zaposlenici u franšiznim hotelima Marriotta International sudjeluju i u programima Marriott International education (Alphabet of Housekeeping, Front Office education, Stress management).

Kroz navedene i još mnoge druge projekte koje razvijamo želimo svojim zaposlenicima omogućiti priliku za razvoj vještina, znanja i ostvarivanje svih mogućnosti koje imaju kako bi bili zadovoljni na svojem radnom mjestu i napredovanjem u karijeri!

Maistra Hospitality Group čine ljudi, upravo naši zaposlenici te ulaganjem u njih, jača i naša kompanija!