Natječaji Otvorena molba O nama Pogodnosti za zaposlenike Edukacije i razvoj karijere

Maistra Hospitality group

Profesionalni i osobni razvoj


Profesionalni i osobni razvoj u kompaniji

U našoj kompaniji izrazito smo orijentirani na timski i interdisciplinarni rad, cijeni se kooperativnost, spremnost na promjene i posvećenost brzorastućoj kompaniji. Način poslovanja pruža brojne mogućnosti svima onima koji su proaktivni, orijentirani na rezultat, prihvaćaju izazov i preuzimaju odgovornost.
Težimo usavršavanju svojih zaposlenika na svim razinama neovisno radi li se o zaposlenicima unutar objekata ili korporativnih službi. Zaposlenici to rado prihvaćaju, shvaćajući kako posao zahtijeva konstantan rast kvalitete usluge na kojem se između ostalog i radi.

Nove zaposlenike u sklopu uvođenja u posao upoznajemo s poviješću organizacije, pripadajućim objektima te misijom, vizijom i vrijednostima koje njegujemo kroz rad u interaktivnoj radionici MAIntro te im na taj način olakšavamo početak rada u našoj kompaniji. Kontinuirano omogućujemo svojim zaposlenicima uvježbavanje i unaprjeđivanje komunikacijskih vještina koje svakodnevno koriste s gostima kroz interaktivne radionice Komunikacijske MAIstorije dok se za motivaciju i komunikaciju voditelja prema zaposlenicima brinemo kroz edukaciju Razvojne MAIstorije i Motivacijske MAIstorije.

Kako bismo razvili potencijale svojih zaposlenika zainteresiranih za podučavanje stručnih vještina i znanja, pokrenuli smo program Trening za trenere u kojem ohrabrujemo i podučavamo zaposlenike da postanu odjelni treneri i ambasadori znanja u svojem odjelu. Za naše sezonske zaposlenike pokrenuli smo online edukacije u periodu između dvije sezone, iz raznih područja, pod nazivom MAIposada simbolično ističući važnost dobre posade u koju kapetan ima povjerenja i u najnemirnijim vremenima da će izvrsno obaviti posao na zadovoljstvo gosta i same posade!

Za one koji žele razvijati svoju karijeru u smjeru menadžmenta u hotelskim operacijama kao i korporativnim službama, nudimo program pripravništva MAIStart u koji se mogu prijaviti i naši zaposlenici, ali i budući Maistrini zaposlenici koji će kroz ovaj program dublje upoznati funkcioniranje svih odjela u objektu te u korporativnim službama, razvijajući svoje organizacijske vještine i znanja te stvarajući odnose s kolegama sa kojima će surađivati.

Kontinuirano pratimo talente i potencijale zaposlenika te ih kroz Razvojne centre usavršavamo kako bismo im omogućili brže napredovanje u karijeri usmjeravajući ih na jačanje znanja i vještina u pravom smjeru koji će ih dovesti do uspjeha.

Poslovna akademija je program upravljanja talentima kojim obogaćujemo svoje zaposlenike s ambicijom da se dalje razvijaju u stručnom i hijerarhijskom pogledu razvijajući komunikacijske, menadžerske i liderske vještine. MAI Leadership Journey je program kojim razvijamo i usavršavamo menadžerske vještine naših voditelja, rukovoditelja i direktora u operacijama i korporativnim službama.

Organizacijom stručnih edukacija i angažiranjem vrhunskih predavača potičemo izvrsnost u kvaliteti usluge kroz različite programe: sommelierski tečajevi, edukacije za barmene, bariste, Good Food Academy, F&B Bootcamp, F&B Management, F&B Service monitoring and coaching, programi razvoja animatorskih vještina.

Zaposlenici u franšiznim hotelima Marriotta International sudjeluju i u programima Marriott International education (Alphabet of Housekeeping, Front Office education, Stress management).

Kroz navedene i još mnoge druge projekte koje razvijamo želimo svojim zaposlenicima omogućiti priliku za razvoj vještina, znanja i ostvarivanje svih mogućnosti koje imaju kako bi bili zadovoljni na svojem radnom mjestu i napredovanjem u karijeri!

Maistra Hospitality Group čine ljudi, upravo naši zaposlenici te ulaganjem u njih, jača i naša kompanija!