Natječaji Otvorena molba O nama Pogodnosti za zaposlenike

Maistra Hospitality Group

Osnovne informacije o kompaniji


Maistra Hospitality Group vodeći je lanac hotela u Hrvatskoj i dio Adris grupe.

O nama

Maistra Hospitality Group jedna je od vodećih hrvatskih turističkih kompanija i jedna je od strateških poslovnih jedinica Adris grupe. Osnovana je u ožujku 2005. godine spajanjem Jadran Turista Rovinj d.d. i Anite d.d. Vrsar. Tijekom svoje bogate i uspješne povijesti Maistra se razvila u vodeću hrvatsku turističku tvrtku. Svojom kvalitetnom i raznovrsnom turističkom ponudom uspješno sudjelujemo u oblikovanju i prepoznatljivosti istarskog turizma.

U 2018. godini napravili smo važan poslovni iskorak. Povezivanjem s HUP–ZAGREB d.d. i Hoteli Dubrovačka Rivijera, dodatnom nazočnošću u Zagrebu i Dubrovniku postali smo u punom smislu nacionalna kompanija s portfeljem visokokvalitetnih objekata koji mogu nadmašiti očekivanja različitih gostiju.

Kontinuirano ostvarujemo rast svih ključnih pokazatelja poslovanja te utječemo na rast i razvoj lokalnih zajednica u svim destinacijama u kojima poslujemo. Status i imidž koji danas uživamo u Hrvatskom turizmu i cjelokupnom gospodarstvu priznanje su našim dosadašnjim dostignućima, rezultat su znanja, zajedničkog rada i truda koji smo svakodnevno ulagali da bi našu viziju pretočili u stvarnost koju danas živimo.

Povijest

1948

Osnovan HUP-ZAGREB

1953

Osnovan Jadran, tvrtka za ugostiteljstvo, kasnije preimenovan u Jadran Turist

1957

Osnovan LIM Vrsar, prethodnice Anite

1965

Otvoren prvi Jadran turistov Hotel - Hotel Park

1968

Otvoren prvi HUP-ov hotel - Hotel Sport, današnji hotel Panorama

1983

Završena akvizicija hotela Jadran, hotela Zagreb te velikog broja ugostiteljskih objekata

1995

Otvoren hotel Sheraton Zagreb

1997

Akviziran hotel International

2003

Akviziran hotel The Westin Zagreb

2005

Spajanje Jadran Turista i Anite u Maistra d.d.

2009

Otvoren hotel Monte Mulini, prvi hotel s 5 zvjezdica u Rovinju

2012

Završena akvizicija društva Hoteli Dubrovačka Rivijera

2014

Akviziran hotel Hilton Imperial Dubrovnik

2018

Akviziran HUP-ZAGREB i HDR

Formiran Maistra Hospitality Group

Portfelj Maistra Hospitality Group


S više od 50 godina duge naslijeđene tradicije izvrsnosti u industriji, uspješno razvijamo visokokvalitetan turizam u međunarodno prepoznatljivim odredištima – Rovinju, Vrsaru, Zagrebu i Dubrovniku u sklopu 3 različita brenda: Collection, Select i Camping.

Maistra Collection je profinjena kolekcija jedinstvenih luksuznih hotela na lokacijama koje oduzimaju dah

Maistra Select - Odabrani hoteli i resorti na najljepšim lokacijama uz more

Maistra Camping inspiriran je prirodnim kamping doživljajem u dvije top destinacije u Istri – Rovinju i Vrsaru.

Naša vizija, misija i vrijednosti

Naša vizija

Biti prvi izbor i sinonim iskrenog gostoprimstva.

Naša misija

Definiramo standarde izvrsnosti kroz diferenciranu ponudu, stvaramo inspirativno radno okruženje i mijenjamo lokalne zajednice na bolje.

Vrijednosti

U poslovanju se vodimo vrijednostima koje oslikavaju našu misiju i viziju te čine Maistra Hospitality Group prepoznatljivom i drugačijom od konkurencije.

Naše vrijednosti


Pripadnost - dio smo tima u kojem dijelimo iste vrijednosti

Pripadnost - dio smo tima u kojem dijelimo iste vrijednosti

Dio smo tima koji se vodi istim vrijednostima i ciljevima. Međusobno povjerenje i poštivanje među kolegama postoji bez obzira na kojoj se razini pojedinac nalazi. Gajimo kulturu zajedništva kroz uvažavanje tuđeg mišljenja, pružanje međusobne potpore, suradnju i timski rad. Jasna, transparentna, iskrena i otvorena komunikacija pomaže nam da se uskladimo i lakše odgovorimo na svakodnevne izazove. Svi smo posvećeni poslu, odvažni i ustrajni u ulaganju napora i energije u ostvarivanju naših ciljeva jer vjerujemo u viziju i misiju Maistre.

Izvrsnost - u svemu što radimo nastojimo biti prvi, drugačiji i bolji

Izvrsnost - u svemu što radimo nastojimo biti prvi, drugačiji i bolji

Uvijek nastojimo biti prvi, bolji i drugačiji. Lider smo u industriji jer kreiramo nove trendove i stalno podižemo kvalitetu usluge kako bismo nadmašili i najviša očekivanja. Imamo hrabrosti za promjene, inovativni smo i kreativni, usmjereni na pronalazak optimalnih rješenja i stalno poboljšavanje. Težimo punom ostvarivanju naših potencijala i natprosječnosti u svemu što radimo. Stvaramo okruženje koje je poticajno i nadahnjuje zaposlenike za ostvarivanje stalnog napretka.

Profesionalnost - mi smo stručni, odgovorni i etični u svom radu

Profesionalnost - mi smo stručni, odgovorni i etični u svom radu

Stručna znanja koja imamo i njihova primjena temelj su na kojem gradimo posao. Ova znanja redovito usavršavamo i međusobno dijelimo kako bismo stalno podizali razinu kvalitete usluge. Poštujemo najviše etičke standarde i ponašamo se odgovorno i dosljedno u svom radu, kao i u svim odnosima u kojima sudjelujemo.

Osmijeh - stvaramo iskustva koja će izmamiti osmijeh na svakom licu

Osmijeh - stvaramo iskustva koja će izmamiti osmijeh na svakom licu

Svakom gostu iskazujemo gostoljubivost i pristupamo mu kao osobi kako bismo prepoznali njegove potrebe, ostvarili njegove želje i nadmašili njegova očekivanja. Ljubaznost, prisnost, susretljivost, srdačnost i fleksibilnost u odnosima rezultiraju osjećajem doma u kojem se gost može osjećati ugodno. Stvaramo ozračje u kojem vladaju pozitivnost i dobro raspoloženje, što rezultira osmijesima kako na licu gosta tako i na licu zaposlenika. Kako znamo da smo na dobrom putu? Potražimo osmijehe.

Natječaji za posao

Prijavite se putem otvorenog natječaja.