MAIstart – najbolji početak karijere u korporativnim službama - Pripravnik u korporativnim službama (m/ž)

Prijave traju do 18. listopada 2021.

Želite karijeru u dinamičnom okruženju?

Članica Adris grupacije usmjerena na turizam, Maistra Hospitality Group ima viziju postati prvi izbor i sinonim iskrenog gostoprimstva. Trenutno sadrži 13 700 smještajnih kapaciteta u obliku hotela, turističkih naselja i kampova te je u potrazi za mladim i perspektivnim kadrom koji je može pratiti u razvoju.

Cilj nam je okupiti pojedince koji posjeduju praktična znanja i potrebne vještine za nove odgovornosti, pojedince koji su spremni prihvatiti izazov sudjelovanja u razvoju novih i drugačijih sadržaja te visoko personalizirane usluge kako bismo svakom gostu pružili jedinstven doživljaj.

Ambiciozni ste i spremni na razvoj i napredak?

MAIstart program nudi rad s vodećim stručnjacima s ciljem pripreme budućih specijalista koji će raditi na projektima unaprjeđenja poslovanja na temama kao što su: digitalizacija, personalizacija i automatizacija poslovanja u području prodaje, marketinga, financija, ljudskih potencijala i komunikacije.

Program uključuje učenje uz rad, strukturiran razvoj karijere i stručnu evaluaciju kako bi Vam omogućio maksimiziranje potencijala i spremnost na samostalno preuzimanje pozicije u korporativnim službama. Tražimo više ambicioznih, odgovornih i visokomotiviranih osoba koje su orijentirane na unaprjeđenja poslovanja te ostvarenje ciljeva i rezultata.

Što MAIstart uključuje?

Program Vam omogućuje stjecanje ključnih znanja korporativnih službi s ciljem stvaranja šire slike poslovanja. Program uključuje:

 • rad u trajanju od 12 mjeseci s mogućnošću trajnog zaposlenja
 • rad u korporativnim službama (financije, prodaja i marketing, ljudski potencijali, razvoj, centralne funkcije operacija, poslovna i informatička podrška, nabava, pravna služba)
 • samostalan poslovni projekt

 • Što dobivate MAIstart-om?

  MAIstart-om razvijate ključna znanja o hotelijerskoj industriji te osnovne organizacijske i komunikacijske vještine za rad s ljudima kao pripremu za Vašu buduću karijeru. Spoj iskustvenog učenja, razvoja kroz radnu ulogu, podrške i mentoriranja predstavlja nezamjenjivo iskustvo brzog osobnog i profesionalnog rasta.

  Kako se prijaviti?

  Kriteriji prijave su:

 • VŠS, poželjno ekonomija ili hotelijersko-turističko usmjerenje
 • poželjno iskustvo u turizmu barem 12 mjeseci
 • aktivno poznavanje engleskog jezika, poželjno drugi strani jezik
 • poznavanje rada na računalu (MS Office)
 • ambicija za rad na projektima unaprjeđenja poslovanja
 • izvrsne komunikacijske vještine u govoru i pismu
 • izvrsne prezentacijske vještine
 • izvrsne analitičke sposobnosti
 • spremnost na timski rad
 • profesionalnost, proaktivnost i predanost radu
 • poželjna vozačka dozvola B kategorije
 • poželjna dodatna stručna usavršavanja i tečajevi

 • Prijavljeni kandidati proći će opsežan selekcijski postupak, nakon čega će najuspješniji kandidati dobiti mogućnost stjecanja radnog iskustva u profesionalnom, poticajnom i stručnom okruženju kroz jednogodišnji program u kojem će se razvijati svoj potencijal i kontinuirano se usavršavati te graditi karijeru u turizmu.

  Mjesto rada: Rovinj, Vrsar, Zagreb, Dubrovnik (molimo u napomenu na obrascu za prijavu navesti željenu destinaciju rada)

  Početak rada: prosinac 2021.

  ×

  Ova web stranica koristi kolačiće.

  Stranica www.posao.maistra.com koristi kolačiće (cookies) kako bismo pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a dodatne informacije možete pronaći na našoj stranici Politika zaštite osobnih podataka.


  Obavezni kolačići

  Kolačići koje koristimo kako bi vaše korištenje posao.maistra web stranice bilo brzo, ugodno i sigurno. Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice i ne mogu biti isključeni.


  Kolačići za oglašavanje

  Ovi kolačići se koriste kako bismo prikazali Vama relevantne oglase. Služe sprečavanju ponovnog pojavljivanja istog oglasa i osiguravaju ispravno isporučivanje oglasa na temelju vaših preferencija.


  Kolačići za anonimiziranu analitiku

  Ovi kolačići omogućuju nam praćenje broja posjeta i izvore prometa kako bismo mogli izmjeriti i poboljšati izvedbu naše stranice. Oni nam pomažu saznati koje su stranice popularne, a koje manje posjećene. Pomažu nam razumjeti kako posjetitelji koriste stranice te koliko su naše marketinške kampanje učinkovite. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju su agregirane i anonimne.


  Google Analytics

  Google Analytics omogućuje JavaScript kodove koji služe pohranjivanju informacija o stranici koju je korisnik posjetio (npr. URL stranice). JavaScript kodovi koriste HTTP Cookieje kako bi "zapamtili" radnje/interakcije korisnika na prethodnim stranicama. Google Analytics koristi sljedeće JavaScript skripte: gtag.js, analytics.js i ga.js

  Želim isključiti Google Analytics.