Molimo pricekajte...

Otvorena molba


Ako želite steći radno iskustvo u kompaniji koja pristupa turizmu na jedan novi način, ispunite prijavni obrazac.

Studenti, shvatite i vi ovo kao izazov!

Zaposlenici koji su već bili zaposleni u Maistri d.d. u prethodnoj sezoni i čije podatke imamo u bazi ne trebaju ispunjavati online prijavu.

1. Slika
2. Osobni podaci

Kliknite i odaberite prvo godinu, potom mjesec i dan rođenja.

3. Adresa (stalni boravak)

4. Radno mjesto

5. Radno iskustvo6. Školovanje

7. Zaposlenje
Napomena

Informacija o korištenju osobnih podataka

Maistra d.d. je voditelj obrade za Vaše osobne podatke koje dostavljate ovim putem. Vaši podaci se obrađuju na temelju dobrovoljne prijave. Svrha obrade je odabir kandidata ovisno o promjenjivim potrebama za zapošljavanjem. Podaci koje ste dali u ovoj prijavi čuvaju se u bazi podataka kandidata, te se brišu u roku od 5 godina. Privolu možete povući i dodatno zatražiti brisanje dostavljenih osobnih podataka iz baze kandidata Maistra d.d. u pisanom obliku, putem mail adrese: ljudski.potencijali@maistra.hr.

Halls & Facilities

Pošaljite životopis

Ukoliko nema trenutno dostupnih radnih mjesta koja odgovaraju Vašim potrebama, pošaljite nam svoj životopis i spremiti ćemo ga u našu bazu, te vas kontaktirati u slučaju potrebe. Hvala!

Pošaljite životopis
×

Ova web stranica koristi kolačiće.

Stranica www.posao.maistra.com koristi kolačiće (cookies) kako bismo pružili bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a dodatne informacije možete pronaći na našoj stranici Politika zaštite osobnih podataka.


Obavezni kolačići

Kolačići koje koristimo kako bi vaše korištenje posao.maistra web stranice bilo brzo, ugodno i sigurno. Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice i ne mogu biti isključeni.


Kolačići za oglašavanje

Ovi kolačići se koriste kako bismo prikazali Vama relevantne oglase. Služe sprečavanju ponovnog pojavljivanja istog oglasa i osiguravaju ispravno isporučivanje oglasa na temelju vaših preferencija.


Kolačići za anonimiziranu analitiku

Ovi kolačići omogućuju nam praćenje broja posjeta i izvore prometa kako bismo mogli izmjeriti i poboljšati izvedbu naše stranice. Oni nam pomažu saznati koje su stranice popularne, a koje manje posjećene. Pomažu nam razumjeti kako posjetitelji koriste stranice te koliko su naše marketinške kampanje učinkovite. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju su agregirane i anonimne.


Google Analytics

Google Analytics omogućuje JavaScript kodove koji služe pohranjivanju informacija o stranici koju je korisnik posjetio (npr. URL stranice). JavaScript kodovi koriste HTTP Cookieje kako bi "zapamtili" radnje/interakcije korisnika na prethodnim stranicama. Google Analytics koristi sljedeće JavaScript skripte: gtag.js, analytics.js i ga.js

Želim isključiti Google Analytics.